Bataattilanttusosekeitto

1. Kuullota sipuli.

2. Kuori ja pilko juurekset ja purjo.

3. Lisää sipulit, juurekset ja purjo kattilaan, peitä vedellä ja keitä pehmeiksi.

4. Soseuta.

5. Sekoita joukkoon juusto.

6. Mausta suolalla ja esimerkiksi valkopippurilla ja persilijalla.

Nauti raejuuston kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Pikkukettu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora punainen, annos 10g6.2g34kcal0g0g3.7g0g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.1g1.3g
Bataatti, kuorittu 268g217kcal4.2g45.2g0.1g8.1g
Lanttu 256g74kcal2.6g11.8g0.8g4.6g
Purjosipuli 56g13kcal1g1.3g0.1g1.2g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g23g66kcal4.4g0g5.1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g5g5.2kcal0.4g0.8g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1380g857kcal27.2g125.4g19.8g30.6g
Valittu annoskoko690g429kcal13.6g62.7g9.9g15.3g
Annoskoko puolitettuna345g214kcal6.8g31.4g5g7.7g
Arvot/100g100g62kcal2g9.1g1.4g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266951