Oriental possu

Suikaloi possun sisäfilee ja marinoi hetki soijakastikkeessa.

Voi lisätä tähän myös mustapippurirouhetta.

Kuori ja lohko sipulit.

Wokkaa ensin liha ja sitten sipulit.

Lisää joukkoon oriental ateriakastike ja vesi.

Hauduta noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi62g0kcal0g0g0g0g
Oriental kastike (Pirkka), annos 50g212g200kcal1.1g46.7g1.1g0g
Rypsiöljy 13g110kcal0g0g12.5g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu16g16kcal1.2g2.5g0.1g0.3g
Sipuli (kuorittu)125g34kcal1.6g6g0.2g2.1g
Soijakastike 13g7.5kcal0.6g1.2g0g0g
HK Porsaan sisäfilee, naturel n.500g250g325kcal52.5g0g10g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1380g1384kcal114g112.8g47.8g4.8g
Valittu annoskoko690g692kcal57g56.4g23.9g2.4g
Annoskoko puolitettuna345g346kcal28.5g28.2g12g1.2g
Arvot/100g100g100kcal8.3g8.2g3.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=76451