Jauhelihapihvit

- Kuori sekä pilko sipuli hienoksi silpuksi
- Lisää sipuli jauhelihan joukkoon
- Sekoita ruiskorppujauhot ja maito keskenään
- Lisää seos jauheliha-sipuliseokseen
- Mausta jauhelihamausteella
- Sekoita kaikki aineet hyvin keskenään
- Muotoile sopivan kokoisia lihapullia

Annoksesta tulee noin 15 lihapullaa

Paista 225 asteessa

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Elyna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 400g1282kcal107.1g0g95.8g0g
Sipuli (kuorittu)125g34kcal1.6g6g0.2g2.1g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras35g93kcal3g17.9g0.3g4.7g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 115g52kcal3.5g5.5g1.7g0g
Jauhelihamauste, annos 15g15g0.4kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1380g2924kcal230.4g59g196.2g13.6g
Valittu annoskoko690g1462kcal115.2g29.5g98.1g6.8g
Annoskoko puolitettuna345g731kcal57.6g14.8g49.1g3.4g
Arvot/100g100g212kcal16.7g4.3g14.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=95347