Katkarapu-halloumi salaatti

Viipaloi punasipuli renkaiksi.

Purista appelsiinin mehu ja lisää joukkoon hunaja, suola ja pippuri, anna punasipulin tekeytyä appelsiinimausteseoksessa muutama tunti.

Sekoita sweet chilikastike katkarapujen joukkoon.

Pilko halloumi ja paista pannulla ruskeaksi.

Lisää sipuli, katkaravut ja lämmin halloumi salaatti-kurkku pedille.

VALMISTA NAUTITTAVAKSI

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 614 grammaa

Xevis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu 169g115kcal24.4g0g1.9g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g34g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Appelsiini, kuorittu 113g53kcal0.6g10g0.3g2.4g
Salaatti, jäävuori tuore225g23kcal2.5g1.8g0.5g2.3g
Kurkku 79g8.6kcal0.4g1.1g0.1g0.6g
Halloumi-juusto light, 100g56g124kcal15.2g0.6g6.7g0g
Hunaja 7.9g26kcal0g6.4g0g0g
Sweet Chili Sauce, Thai Kitchen7.9g15kcal0g3.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1381g746kcal87g50.2g19.2g11.8g
Valittu annoskoko691g373kcal43.5g25.1g9.6g5.9g
Annoskoko puolitettuna345g187kcal21.8g12.6g4.8g3g
Arvot/100g100g54kcal6.3g3.6g1.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142029