Kaalipata

Kaali
Porkkana
parsakaali
sipuli
paloittele ja vettä päälle ja uuniin 150-175 hautumaan
paista jauheliha siihen jauhelihamaustetta
lisää jauheliha ja maggi fond cupit hautumaan uuniin pariksi tunniksi

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 614 grammaa

Ranetee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali89g19kcal1.1g3g0.2g1.9g
Porkkana, keitetty, suolaton 68g23kcal0.4g3.8g0.1g1.8g
Parsakaali, keitetty, suolaton 28g10kcal1.3g0.5g0.1g0.7g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Vesi310g0kcal0g0g0g0g
Fond cups lihaliemi (Maggi), annos 12g6.8g8.9kcal0.2g1.6g0.2g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha169g280kcal32.1g0g16.9g0g
Jauhelihamauste, annos 15g2.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1382g691kcal70.6g19.6g35g9.4g
Valittu annoskoko691g346kcal35.3g9.8g17.5g4.7g
Annoskoko puolitettuna345g173kcal17.7g4.9g8.8g2.4g
Arvot/100g100g50kcal5.1g1.4g2.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=279974