Chili con Carne & Chorizo

Pilko sipuli.

Kulota sipuli pannulla siirrä pataan.

Paista jauheliha pannulla ja siirrä pataan.

Pilko chorizo-makkara ja pannulla ja siirrä pataan.

Pilko paprika ja chili ja lisää pataan.

Hienonna valkosipuli ja lisää muiden aineiden kanssa pataan.

Hauduta matalalla lämmöllä n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Xl8r
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria kevyt jauheliha1333g2267kcal253.3g0g133.3g0g
Tomaattimurska 2667g784kcal14.9g141.3g5.3g50.7g
Kidneypapu, suolaliemessä967g1063kcal75.4g174g4.8g77.3g
Chili paprika punainen167g67kcal3.3g15g0g0g
Chorizo-paprika makkara (Dulano)500g2215kcal110g5g195g0g
Paprika, punainen517g133kcal4.6g23.8g2.1g10.3g
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g667g480kcal16.7g112g0.7g0g
Valkosipuli 83g90kcal6.6g13.6g0.5g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13800g14198kcal969.6g969.4g683.4g280.2g
Valittu annoskoko6900g7099kcal484.8g484.7g341.7g140.1g
Annoskoko puolitettuna3450g3549kcal242.4g242.4g170.9g70.1g
Arvot/100g100g103kcal7g7g5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=254057