Jauhelihakastike

Ruskista jauheliha ja sipuli oivariinissa pannulla.

Mausta jauhelihamausteella ja viherpippurirouheella (½ tl). Lisää ruskistetun jauhelihan joukkoon vehnäjauhot ja sekoita hyvin.

Kaada seos kattilaan ja lisää kiehuva vesi sekoittaen koko ajan.

Lisää lihaliemikuutio ja soijakastike.

Keitä hiljalleen noin 30 min. Nauti keitettyjen perunoiden, babyporkkanoiden ja kevyen punajuurisalaatin kanssa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, juokseva, rasvaseos50g360kcal0.2g0.2g40g0g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g1999g3398kcal379.7g0g199.9g0g
Sipuli (kuorittu)999g270kcal13g48g2g17g
Jauhelihamauste, annos 15g25g0.7kcal0g0.2g0.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 125g429kcal12.7g87.4g1.5g4.4g
Vesi3498g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi55g154kcal4.9g3.8g12.6g0.1g
Soijakastike 150g90kcal7.7g14.2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13800g9401kcal836.4g307.6g512.6g43g
Valittu annoskoko6900g4701kcal418.2g153.8g256.3g21.5g
Annoskoko puolitettuna3450g2350kcal209.1g76.9g128.2g10.8g
Arvot/100g100g68kcal6.1g2.2g3.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=81891