Bratwursti-hapankaaliruukku

Lisäksi 1/2 tl suolaa, 1 tl Pirkka-pizzamaustetta, 1/2 tl rouhittua mustapippuria

1. Paloittele bratwurstit noin 3 cm:n kokoisiksi paloiksi ja hienonna sipuli.

Leikkaa halkaistu paprika ohuiksi viipaleiksi.

2. Ruskista bratwurstit (öljyssä) pannulla.

Lisää sipuli ja ruskista kevyesti.

Sekoita joukkoon paprika- ja kasvissuikaleet sekä mausteet.

Anna hautua tiiviin kannen alla 5-10 minuuttia.

3. Lisää hapankaali ja kuumenna.

Annostele ruoka neljään ruukkuun ja koristele tuoreella persiljalla.

Tarjoa tuoreen leivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Paprika punainen 850g249kcal8g38.2g3.4g16.1g
Kasvissuikaleet, pakaste, Kesäpöytä1250g513kcal17.5g101.2g3.7g37.5g
Hapankaali (Pirkka), annos 100g2000g400kcal22g72g4g0g
Bratwursti (Pirkka)2500g7250kcal325g32.5g675g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13800g16985kcal752.8g516.6g1373.4g117.4g
Valittu annoskoko6900g8492kcal376.4g258.3g686.7g58.7g
Annoskoko puolitettuna3450g4246kcal188.2g129.2g343.4g29.4g
Arvot/100g100g123kcal5.5g3.7g10g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87991