Lihakaalijuureskeitto

Pilko ainekset sopivaan kokoon.

Aluksi ruskista sipuli, osa kaalesta ja suikaloitu liha.

Yhdistä ainekset isoon kattilaan ja keitä pienellä tulella vähintään tunti.

Lihan ei tarvitse olla ulkofilettä, mutta oli tarjouksessa edulliseen hintaan ja laadultaan keskinkertaista, jonka paistaminen pihveiksi tuntui vähän kyseenalaiselta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 395 grammaa

Nonno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi350g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)35g10kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Peruna, keskikokoinen 60g35g21kcal0.5g4.6g0g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g35g10kcal0.2g2.1g0.1g0.9g
Kaali, valkokaali140g30kcal1.7g4.8g0.3g2.9g
Ulkofile, nauta (Hk), annos 100g70g86kcal14.7g0g2.9g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g5.3g47kcal0g0g5.3g0g
Voi, 1 tl, 5 g1.8g13kcal0g0g1.4g0g
Soijakastike18g11kcal0.9g1.7g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.4g0.8kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0.5g1.3kcal0.1g0.1g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1383g457kcal37.2g30.2g20.2g9.8g
Valittu annoskoko691g229kcal18.6g15.1g10.1g4.9g
Annoskoko puolitettuna346g114kcal9.3g7.6g5.1g2.5g
Arvot/100g100g33kcal2.7g2.2g1.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=103251