PAPRIKARISOTTO

Hienonna sipuli ja kuutioi paprikat pieniksi.

Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota riisi ja sipuli- ja valkosipulisilppu.

Lisää paprikapalat.

Lisää viinietikka, kiehuva vesi ja kasvisliemikuutiot.

Anna risoton poreilla 10-15 minuuttia.

Sekoita välillä.

Tarkista riisin kypsyys maistamalla.

Lisää kevytkerma ja anna seoksen kiehua vielä hetki.

Risotto on parhaimmillaan puuromaisena löysänä.

Lisää juustoraaste ja mausta ruoka limepippurirouheella ja tarvittaessa ripauksella suolaa/ lorauksella soijaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 395 grammaa

Kinkki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 66g19kcal0.6g3g0.3g1.2g
Paprika keltainen 66g20kcal0.6g3.3g0.1g1.3g
Sipuli 44g13kcal0.5g2.1g0.1g0.7g
Valkosipuli 13g14kcal1g2.1g0.1g0.3g
Oliiviöljy 13g116kcal0g0g13.1g0g
Riisi puuroutuva 109g375kcal6.6g82.7g0.8g2.5g
Vesi263g0kcal0g0g0g0g
Kevytkerma 4% (Rainbow), annos 200g88g53kcal0.8g4.6g3.5g0.3g
Kasvisliemikuutio 8.7g27kcal0.8g1.2g2.1g0.1g
Parmesan, parmigiano reggiano (Parmareggio), annos 50g13g52kcal4.2g0g3.8g0g
Valkoviinietikka, condimento delicato bianco (Bertolli), annos 100g8.7g8.8kcal0g1.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1382g1393kcal30.2g201.6g47.8g12.8g
Valittu annoskoko691g697kcal15.1g100.8g23.9g6.4g
Annoskoko puolitettuna346g348kcal7.6g50.4g12g3.2g
Arvot/100g100g101kcal2.2g14.6g3.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358816