Kaurasämpylät

Se koita käden lämpöiseen veteen kaikki ainekset.

Laita uuni 50'C ja laita taikina uuniin 30min kohoamaan.

Leivo sämpylöiksi.

Uuni 200'C lämpiään.

Anna sämpylöiden kohota vielä 30min liinan alla (pöydällä).

Paista n. 15min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Myrsky82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2884g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.2403g8412kcal319.6g1634.3g57.7g91.3g
Kuivahiiva, annos 11g48g173kcal21.6g19.2g2.9g0g
Elovena Plus Kauralese (Raisio), annos 50g1442g4614kcal259.6g620.1g122.6g259.6g
Suola, annos 3g39g0kcal0g0g0g0g
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g96g711kcal0g0g78.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13824g27821kcal1201.6g4547.2g524g701.8g
Valittu annoskoko6912g13911kcal600.8g2273.6g262g350.9g
Annoskoko puolitettuna3456g6955kcal300.4g1136.8g131g175.5g
Arvot/100g100g201kcal8.7g32.9g3.8g5.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=137893