Savulohipasta- me naiset lehdestä

Pinaattitagliatelleä keitellään 3 min. ( paketin ohjeen mukaan) ja sillä aikaa valmistuu kastike.

Purjo kuullotetaan öljyssä ja lisäten kerma.

Kiehautetaan hieman ja maustetaan pippurilla.

Rucola ja kala kerman sekaan ja lopuksi mukaan myös pasta.

Nam!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 216 grammaa

Hippelihei

Nandu sanoi...

Oli tosi hyvää! Mutta ensi kerralla taidan kokeilla ruohosipulia tai tilliä rucolan sijaan.

tiistai 04.05.2010 klo 19:02

AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorepasta, Pastella, fettuccine, kuitupit.2000g5400kcal200g1000g70g60g
Purjosipuli 1600g366kcal29g38.4g3.2g33.6g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl104g936kcal0g0g104g0g
Ruokakerma Valio 5%1600g960kcal19.2g44.8g80g0g
Mustapippuri, annos 1g8g18kcal0.9g3.1g0.3g0g
Rucolasalaatti, 1.2dl (10g)400g120kcal12g16g4g8g
Kirjolohifilee kylmäsavustettu 1200g2084kcal211.3g0g138.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13824g19770kcal944.8g2204.6g800.2g203.2g
Valittu annoskoko6912g9885kcal472.4g1102.3g400.1g101.6g
Annoskoko puolitettuna3456g4942kcal236.2g551.2g200.1g50.8g
Arvot/100g100g143kcal6.8g15.9g5.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=155457