Perunasalaatti

Keitä 8-10 perunaa vedessä ja anna niiden jäähtyä.

Pistä 2 dl jogurttia valumaan kahvisuppiloon suodatinpaperin kanssa.

Leikkaa perunat, etikkakurkku ja sipuli sekä ruohosipuli silpuksi.

Mausta valunut jogurtti suolalla, 1 mm sokeria, mustapippurilla ja 1 tl etikkaa.

Yhdessä annoksessa on noin 65 kcal.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Juustonaksu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 4470g3403kcal84g692.8g8.9g44.7g
Luonnonjogurtti, rasvaton 0,5% (Ingman)1596g639kcal65.4g84.6g8g0g
Sipuli (kuorittu)80g22kcal1g3.8g0.2g1.4g
Maustekurkku639g105kcal4.5g19.2g0.6g11.5g
Ruohosipuli, tuore80g22kcal1.1g3g0.5g0.9g
Sokeri 8g32kcal0g8g0g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)40g8kcal0g2.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13824g8460kcal312g1628g36.4g117g
Valittu annoskoko6912g4230kcal156g814g18.2g58.5g
Annoskoko puolitettuna3456g2115kcal78g407g9.1g29.3g
Arvot/100g100g61kcal2.3g11.8g0.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=238234