Tarta de Santiago

Pehmeä voi ja sokeri 1,5 dl vatkataan kuohkeaksi vatkaimella.

Lisätään munat vatkaten edelleen.

Sekoita lopuksi joukkoon mantelijauhe.

Voitele irtoreunavuoka ja jauhota esim.

korppujauhoilla.

Laita vuoka pariksi minuutiksi jääkaappiin.

Levitä taikina vuokaan ja laita uuniin 180 astetta 20-28 min.

Koristele pölysokerilla pinta sapluunaa avuksi käyttäen.

Netistä löydät kuvan kuviosta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 54 grammaa

Kattius
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valio voi1280g9216kcal12.8g12.8g1024g0g
Sokeri 1664g6754kcal0g1662.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 1408g2009kcal176g4.2g144.3g0g
Mantelijauhe (hh ilman kuituja) (Mauste sallinen), annos 40g2560g14874kcal560.6g243.2g1295.4g266.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13824g65705kcal1498.8g3845g4927.4g532.4g
Valittu annoskoko6912g32852kcal749.4g1922.5g2463.7g266.2g
Annoskoko puolitettuna3456g16426kcal374.7g961.3g1231.9g133.1g
Arvot/100g100g475kcal10.8g27.8g35.6g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264606