Eevaliin raparperipiirakka

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Lisää sulatettu oivariini, kerma ja sitten vehnäjauhot, joihin on sekoitettu 3 tl leivinjauhetta.

Kaada taikina isolle uunipellille.

Ripottele pinnalle paloitellut raparperit, sokeri ja päälle vaniljakastike.

Paista 200 asteessa puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)900g1134kcal99g2.7g81g0g
Sokeri 1530g6210kcal0g1528.5g0g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen540g3888kcal5.4g5.4g432g0g
Kerma, ruoka 15% Flora270g405kcal4.3g9.5g40.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1440g4941kcal146.7g1008g17.3g50.4g
Raparperi 1080g364kcal7.5g59.4g1.1g15.1g
Fariinisokeri252g1023kcal0g251.7g0g0g
Vaniljakastike (Flora vanilla 250ml)900g1710kcal40.5g144g108g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13824g39350kcal606.8g6018.4g1359.8g131g
Valittu annoskoko6912g19675kcal303.4g3009.2g679.9g65.5g
Annoskoko puolitettuna3456g9838kcal151.7g1504.6g340g32.8g
Arvot/100g100g285kcal4.4g43.5g9.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=365594