Härkäpapukasvispihvit

Raasta juurekset.

Sekoita kaikki ainekset kulhossa tasaiseksi ja anna seistä n. puolisen tuntia.

Voitele pellille levitetty leivinpaperi margariinilla ja muotoile käsin pihvit.

Voitele myös päältä.

Paista 200 C noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 19 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Borago
AineksetMääräEnergiaPHRK
Palsternakka 606g385kcal3g71.5g2.4g27.3g
Porkkana 1605g525kcal10g89.2g3.2g40.9g
Peruna, vanha, kuorittu 1312g999kcal24.7g203.4g2.6g13.1g
Härkäpapurouhe, raakana, 1 dl = 70 g (Lassilan tila), annos 50g530g2003kcal161.1g309g13.8g12.7g
Grahamjauho 416g1365kcal44g252.7g9.2g41.2g
Ruokasuola jodioitu 71g1.8kcal0.4g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2019g0kcal0g0g0g0g
Ketchup (Felix), annos 100g101g76kcal1g18.2g0.3g0g
Flora culinesse252g1867kcal0g0g206.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13824g14445kcal488.4g1888g476.8g270.4g
Valittu annoskoko6912g7223kcal244.2g944g238.4g135.2g
Annoskoko puolitettuna3456g3611kcal122.1g472g119.2g67.6g
Arvot/100g100g105kcal3.5g13.7g3.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=421237