Venäläinen sillisalaatti

Keitä perunat ja porkkanat.

Keitä punajuuret erikseen.

Kuori ja raasta sipulit.

Paloittele sillifileet.

Lado syvään astiaan vuorotellen 1)raastetut perunat, 2)dippikastike, 3)raastetut sipulit, 4)silli paloina 5)porkkanaraaste, 6)dippikastike, 7)punajuuriraaste, 8)dippikastike.

Tarjoa lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 1607g1218kcal30.1g247.9g3.2g16.1g
Sillifilee, n.30g/kpl Euroshopper965g1543kcal106.1g125.4g67.5g0g
Sipuli (kuorittu)965g260kcal12.5g46.3g1.9g16.4g
Punajuuri 965g370kcal9.6g66.5g1.9g24.1g
Porkkana, keitetty, suolaton 804g268kcal5.1g45.6g1.6g20.9g
Valkosipuli & yritti dippikastike (Grillimaisteri), annos 100g1607g3344kcal48.2g99.7g305.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13824g14006kcal423.2g1262.8g763g155g
Valittu annoskoko6912g7003kcal211.6g631.4g381.5g77.5g
Annoskoko puolitettuna3456g3502kcal105.8g315.7g190.8g38.8g
Arvot/100g100g101kcal3.1g9.1g5.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=430492