Canneloni

Keitä pasta melekin kypsäksi.

Laita pasta ja muut ainekset juustoraastetta lukuunottamatta voideltuun uunivuokaan.

Mausta pippurilla, chilillä, basilikalla ja sitruunamehulla.

Ripottele pinnalle juustoraastetta ja paista 225 asteessa 45–50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 247 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Proteiinipasta, keitetty (Torino), annos 180g3037g3858kcal261.2g604.4g39.5g69.9g
Oliivi, vihreä paprikalla täytetty (Rainbow)140g252kcal2.5g4.9g23.8g3.6g
Paseerattu tomaatti rainbow2337g818kcal23.4g161.2g11.7g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton467g748kcal37.4g18.7g60.7g0g
Oltermanni 9% (Valio)337g707kcal104.3g0g30.3g0g
Sipuli (kuorittu)84g23kcal1.1g4g0.2g1.4g
Juusto, Feta, Valio, laktoositon140g322kcal19.6g2.1g25.2g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 374g850kcal18.9g65.5g52.6g21.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13832g15154kcal936.8g1721.6g488g193.2g
Valittu annoskoko6916g7577kcal468.4g860.8g244g96.6g
Annoskoko puolitettuna3458g3789kcal234.2g430.4g122g48.3g
Arvot/100g100g110kcal6.8g12.4g3.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109872