Kikherne-porkkanapihvit

1. Pane yleis- tai monitoimikoneen kulhoon valutetut kikherneet ja öljy.

Aja seos nopeasti karkeaksi soseeksi.

2. Raasta porkkana karkeaksi raasteeksi ja silppua sipuli ja valkosipuli hienoksi.

Kuullota porkkanaraaste ja sipulisilput pannulla öljyssä.

Lisää sekaan jauhettu korianteri ja kuullota vielä hetki.

3. Yhdistä kulhoon murskatut kikherneet, porkkana-sipuliseos, vehnäjauho, silputtu korianteri, sinappi, suola ja pippuri.

Muotoile taikinasta pihvejä.

4. Paista pihvit keskilämmöllä öljyssä pannulla rapean kypsiksi molemmin puolin.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 247 grammaa

Elsax

Elsax sanoi...

Julkaistu 14.01.2011 HS. fi

Siirry sivulle!


perjantai 14.01.2011 klo 17:55

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne säilötty Bonduelle3712g4825kcal241.2g742.3g111.3g185.6g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl140g1261kcal0g0g140.1g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g910g255kcal5.5g54.2g1.8g22.8g
Sipuli (kuorittu)420g113kcal5.5g20.2g0.8g7.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g56g58kcal4.4g9.1g0.3g1.1g
Korianteri, annos 10g70g14kcal1.4g2.8g0.4g2.1g
Vehnäjauho puolikarkea 684g2345kcal69.6g478.4g8.2g23.9g
Korianteri, tuore, annos 20g630g126kcal12.6g25.2g3.2g18.9g
Sinappi 70g92kcal3.1g9.9g4.2g1.2g
Suola, annos 3g70g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 14g40kcal1.5g5.9g0.3g3.7g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl140g1261kcal0g0g140.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13832g20779kcal689.6g2696g821.4g532.8g
Valittu annoskoko6916g10390kcal344.8g1348g410.7g266.4g
Annoskoko puolitettuna3458g5195kcal172.4g674g205.4g133.2g
Arvot/100g100g150kcal5g19.5g5.9g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=210161