Riitan Kukkakaali - jauhelihavuoka

Keitä kukkakaalinuput vedessä jossa on 1 tl suolaa n. 5min
Ruskista jauheliha pannulla oliiviöljyssää( n. 1 rkl) ja lisää mukaan pilkottu sipuli ja mausta hyvin esim.

paprika, suola timjami.

Kuori kesäkurpitsa ja viipaloi, sekä viipaloi myös tomaatit.

Laita isoon vuokaa pohjalle esikeitetyt kukkakaalinuput ja kokoa päälle ruskistettu jauhelihasipuliseos ja sen jälkeen kurpitsaviipaleet ja päällimmäiseksi tomaattiviipaleet.

pinnalle kaadetaan kolmen juuston ruokakerma ja mustapekkaruokakerma.

Laita uuniin 200 ja 1tunti

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 494 grammaa

Backinblogi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 1167g281kcal21.1g25.7g3.5g26.8g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha933g1549kcal177.3g0g93.3g0g
Sipuli (kuorittu)700g189kcal9.1g33.6g1.4g11.9g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1167g237kcal7g44.3g3.5g16.3g
Kesäkurpitsa zucchini 1167g211kcal6.5g29.2g4.7g8.2g
Oliiviöljy 33g289kcal0g0g32.7g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g583g700kcal19.8g21g58.3g0g
Ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g1167g1400kcal26.8g56g116.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13832g9711kcal535.2g419.6g628.2g126.4g
Valittu annoskoko6916g4855kcal267.6g209.8g314.1g63.2g
Annoskoko puolitettuna3458g2428kcal133.8g104.9g157.1g31.6g
Arvot/100g100g70kcal3.9g3g4.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=432482