Tomaattinen Jauhelihakastike

Ruskista jauheliha, mausta suolalla ja käytä halutessa yrttejä edim.

salviaa, lisänä itse käytin hippusen savupaprikajauhetta.

Lisää tomaattimurska ja loraus vettä.

Anna kuumentua ja lisää 2 rkl rusk.

Maizenaa jotta kastike vähän suurustuu.

Anna hetki kiehahtaa.

Tarjoile täysjyvä pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Bettyblue79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha320g531kcal60.7g0g32g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Eldorado), annos 390g312g106kcal4.4g18.7g1.6g0g
Suola, annos 3g8g0kcal0g0g0g0g
Ruskea suuruste, Maizena24g91kcal0.2g22.1g0.1g0g
Ketsuppi, meira29g20kcal0.4g4.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1384g1496kcal131.4g90.8g67.4g0g
Valittu annoskoko692g748kcal65.7g45.4g33.7g0g
Annoskoko puolitettuna346g374kcal32.9g22.7g16.9g0g
Arvot/100g100g108kcal9.5g6.6g4.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306365