Nakki-vihanneskeitto

Kuori ja pilko porkkanat sekä perunat, keitä suolalla ja valitsemillasi mausteilla maustetussa vedessä.

N. 10min päästä lisää loput kasvikset ja kasvisten ollessa lähes kypsiä, lisää nakit sekä tomaattipyree.

Keitä kunnes vihannekset ovat täysin kypsiä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 433 grammaa

Nni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vihreä papu, pitkä200g54kcal3.8g8.2g0.4g4.8g
Munakoiso, tuore601g108kcal3g18.6g1.2g15g
Peruna, vanha, kuorittu 1402g1067kcal26.4g217.3g2.8g14g
Paprika punainen 200g59kcal1.9g9g0.8g3.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g180g51kcal1.1g10.7g0.4g4.5g
Nakki, Popsi viitonen1201g2835kcal132.2g36g240.3g0g
Tomaattisose tomaattipyree 140g107kcal6.3g18.1g0.3g1.4g
Vesi3004g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13856g8561kcal349.4g635.8g492.4g87g
Valittu annoskoko6928g4280kcal174.7g317.9g246.2g43.5g
Annoskoko puolitettuna3464g2140kcal87.4g159g123.1g21.8g
Arvot/100g100g62kcal2.5g4.6g3.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=160344