Tomaattinen Jauhelihakastike

Ruskista jauheliha, mausta suolalla ja käytä halutessa yrttejä edim.

salviaa, lisänä itse käytin hippusen savupaprikajauhetta.

Lisää tomaattimurska ja loraus vettä.

Anna kuumentua ja lisää 2 rkl rusk.

Maizenaa jotta kastike vähän suurustuu.

Anna hetki kiehahtaa.

Tarjoile täysjyvä pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Bettyblue79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha3200g5312kcal608g0g320g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Eldorado), annos 390g3120g1061kcal43.7g187.2g15.6g0g
Suola, annos 3g80g0kcal0g0g0g0g
Ruskea suuruste, Maizena240g912kcal2.4g220.8g1.2g0g
Ketsuppi, meira288g202kcal4.3g46.1g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13856g14973kcal1316.8g908.2g674.2g0g
Valittu annoskoko6928g7486kcal658.4g454.1g337.1g0g
Annoskoko puolitettuna3464g3743kcal329.2g227.1g168.6g0g
Arvot/100g100g108kcal9.5g6.6g4.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306365