Parsakaali-kukkakaaligratiini

Laita soijarouhe ohjeen mukaan turpoamaan.

Paista soijarouhe ja mausta.

Paloittele ja keitä kaalit.

Mausta suolalla.

Valmista kastike.

Levitä kaalit voideltuun vuokaan.

Kaada kastike päälle.

Ripottele pinnalle juustoraastetta.

Kuorruta uunissa 225-250 astetta ja 10min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 308 grammaa

Mk87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 131g46kcal6.1g2.6g0.4g3.3g
Kukkakaali 150g36kcal2.7g3.3g0.5g3.5g
Oivariini, 7511g72kcal0.1g0.1g7.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 11g39kcal1.1g7.9g0.1g0.4g
Vesi113g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt75g35kcal2.4g3.6g1.1g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu23g28kcal2.5g0.1g2g0g
Mozzarellajuustoraaste, raastettu (Rainbow), annos 175g66g197kcal17.1g1.3g13.8g0g
Kesäkurpitsa75g13kcal0.3g1.9g0.5g0.5g
Tumma soijarouhe, risetti38g108kcal18.8g12.8g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1386g1146kcal102.2g67.2g53.4g15.4g
Valittu annoskoko693g573kcal51.1g33.6g26.7g7.7g
Annoskoko puolitettuna347g286kcal25.6g16.8g13.4g3.9g
Arvot/100g100g83kcal7.4g4.8g3.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243096