Juureslaatikko

Raasta porkkanat, lanttu ja perunat, sitten valuta niistä n. 15 ajan nestettä pois siivilän läpi.

Tämän jälkeen levitä raaste uunivuokaan tasaisesti ja kaada kerma (myös tasaisesti) sen sekaan.

Viimeistele laatikko juustoraasteella ja paista 200 asteisessa uunissa 1h/kun on pinnalta kauniin ruskea.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 198 grammaa

Pauli87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g233g140kcal3.5g30.3g0.2g2.1g
Lanttu 35g10kcal0.3g1.6g0.1g0.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g233g65kcal1.4g13.9g0.5g5.8g
Ruokakerma Valio 5%146g87kcal1.7g4.1g7.3g0g
Oltermanni, perinteinen47g168kcal11.6g0g13.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1386g940kcal37g99.8g43.2g17g
Valittu annoskoko693g470kcal18.5g49.9g21.6g8.5g
Annoskoko puolitettuna347g235kcal9.3g25g10.8g4.3g
Arvot/100g100g68kcal2.7g7.2g3.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=341207