Porkkana-mustapekkasosekeitto

Kiehauta vesi ja lisää kasvisliemijauhe tai -kuutio.

Lisää kuoritut, pilkotut kasvikset ja keitä kunnes ovat pehmeitä.

Mausta suolalla ja mahdollisesti yrteillä.

Soseuta ja sekoita mustapekka joukkoon kunnes juusto on sulanut.

Raejuusto sopii tämänkin keiton päälle proteiinilisäksi.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 1110 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 313g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g156g44kcal0.9g9.3g0.3g3.9g
Peruna, vanha, kuorittu 94g71kcal1.8g14.5g0.2g0.9g
Sipuli 31g10kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Kesäkurpitsa zucchini 63g11kcal0.4g1.6g0.3g0.4g
Reformi kasvisliemivalmiste yrtti (1 kuutio 12g)6.2g14kcal1.1g0.8g0.7g0g
Mustapekka tuorejuusto (Valio)31g147kcal3.7g2.2g13.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1387g594kcal16.6g59.8g30.6g11.4g
Valittu annoskoko694g297kcal8.3g29.9g15.3g5.7g
Annoskoko puolitettuna347g149kcal4.2g15g7.7g2.9g
Arvot/100g100g43kcal1.2g4.3g2.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147704