Tomaattisienikeitto

Kuullota kuutioitua kesäkurpitsaa, sipulia ja sieniä öljyssä hetki.

Jos kuivattua suppista niin liota ensin 15 min niitä vedessä.

Loput aineet kattilaan ja kattila porisemaan ainakin 15 min. Tuoretta tai kuivattua timjamia, valkosipulia ja suolaa maun mukaan.

Rouhaisu mustapippuria.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 385 grammaa

Anuvai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g450g135kcal4.5g18g1.4g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g1500g525kcal24g103.5g1.5g21g
Kesäkurpitsa zucchini 1500g271kcal8.4g37.5g6g10.5g
Oliiviöljy 30g265kcal0g0g30g0g
Sipuli (kuorittu)450g122kcal5.9g21.6g0.9g7.7g
Vesi, vesijohtovesi 3000g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13860g2635kcal85.6g361.2g79.6g78.4g
Valittu annoskoko6930g1318kcal42.8g180.6g39.8g39.2g
Annoskoko puolitettuna3465g659kcal21.4g90.3g19.9g19.6g
Arvot/100g100g19kcal0.6g2.6g0.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=134671