Siskonmakkara vihanneskeitto(gluteeniton,maidoton)

Pilko kuoritut juurekset ja perunat.

Laita kiehuvaan veteen lihaliemikuutiot, sipuli silppu ja lanttu-porkkana-sellerikuutiot ja parsakaalin varsilohkot.

Anna kiehua 15min.

Lisää peruna kuutiot, parsanuput ja kiinankaali ja 15 min päästä siskonmakkarat.

Lisää suolaa tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 385 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Siskonmakkara (Wursti), annos 500g1500g3108kcal156g28.5g280.5g45g
Sipuli, tuore300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Lanttu 300g87kcal3g13.8g0.9g5.4g
Porkkana 1200g392kcal7.4g66.7g2.4g30.6g
Selleri, annos 50g210g29kcal2.1g6.3g0g0g
Peruna, punnittu kuorineen 1950g1262kcal31.2g257g3.3g16.6g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl90g225kcal10.8g1.3g19.8g0.1g
Parsakaali, tuore, 257g690g207kcal31.7g13.8g2.1g11g
Kiinankaali raaka 100g690g124kcal11g15.9g2.1g15.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13860g11031kcal514.2g835.4g623.4g259.4g
Valittu annoskoko6930g5515kcal257.1g417.7g311.7g129.7g
Annoskoko puolitettuna3465g2758kcal128.6g208.9g155.9g64.9g
Arvot/100g100g80kcal3.7g6g4.5g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228062