Pastakastike yrttitomaatti-jauheliha

Ruskista jauheliha noin ½ rkl oivamariini ½ rkl oliivilöljyssä, silppua 1 pieni sipuli ja lisää ruskistamisen loppuvaiheessa.

Mausta mustapippurilla ja Pasta rosso -mausteella.

Lisää Pirkan yrttimaustettu tomaattimurska ja mahdollisesti makua pehmentämään 1 tlk Pirkan 10 % ruokakermaa.

Maun mukaan ripaus lihafondia tms. Anna hautua jonkin aikaa.

Sopii hyvin fettucinen kanssa.

Aika namia ja tosi helppoa & nopeata.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Namhele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Yrtti-tomaattimurska (Pirkka)2342g937kcal39.8g192g2.3g32.8g
Ruokakerma, Pirkka 10%1201g1441kcal34.8g54g120.1g0g
Oivariini, 60 (100g)30g165kcal0.3g0.3g18g0g
Oliiviöljy 60g531kcal0g0g60.1g0g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 3003g3859kcal623g0g150.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13872g14029kcal1403.6g521.4g702.4g75.8g
Valittu annoskoko6936g7015kcal701.8g260.7g351.2g37.9g
Annoskoko puolitettuna3468g3507kcal350.9g130.4g175.6g19g
Arvot/100g100g101kcal10.1g3.8g5.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=215796