Kanaparsakaalivuoka

Pilko parsakaali uunivuokaan, jonka voitelit kevyesti öljyllä.

Paista teflonpannulla broilerisuikalleet, kaada parsakaalien päälle.

Laita paistinpannulle ruokakerma 4 % ja tuorejuusto, kuumenna kunnes juusto sulaa.

Kaada seos uunivuokaan.

Paista uunissa 200 asteessa 40 min, uuni pois päältä ja hauduta vielä n. 30 min.

Tämä resepti on kopsattu ja hieman mukaeltu karppien reseptisivulta! Hyvää oli, mutta ei-karppaajille turhan paljon broileria, voi vähentää esim. 600 grammaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Kaffee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale, hunajamarinoitu(atria)2402g3123kcal432.4g52.8g146.5g2.4g
Parsakaali brokkoli 1802g632kcal83.2g35.1g5.4g45g
Tuorejuusto, Italina yrtit, Pirkka1201g2162kcal54g72.1g180.2g0g
Flora ruoka kevyt & paksu1501g901kcal15g67.6g60.1g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 30g266kcal0g0g30g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13872g14165kcal1169.2g455.2g844.4g94.8g
Valittu annoskoko6936g7083kcal584.6g227.6g422.2g47.4g
Annoskoko puolitettuna3468g3541kcal292.3g113.8g211.1g23.7g
Arvot/100g100g102kcal8.4g3.3g6.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=234226