Kanavuoka

1. ruskista rintapalat kevyesti pannulla
2. nosta vuokaan: mausta sitruunankuorella, pippurilla, suolalla
3. lisää kesäkurpitaviipaleet ja tomaatit
4. sekoita kanaliemi (1dl), parmesanraaste, sinappi, 1tl rakuunaa ja ranskanerma
5.valuta seos vuokaan
6. 25min 200 asteta

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin rintafile paistettu2880g4674kcal800.6g0g158.4g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen1200g240kcal7.2g45.6g3.6g16.8g
Kesäkurpitsa1200g204kcal4.8g30g7.2g8.4g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)60g156kcal7.8g7.2g10.8g0.2g
Ranskankerma Valio1200g3360kcal30g42g336g0g
Sinappi 96g126kcal4.2g13.5g5.8g1.6g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g300g1164kcal99g0g85.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13872g19849kcal1907.2g276.6g1214g54g
Valittu annoskoko6936g9924kcal953.6g138.3g607g27g
Annoskoko puolitettuna3468g4962kcal476.8g69.2g303.5g13.5g
Arvot/100g100g143kcal13.7g2g8.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=383412