Suikalelihakastike

Lisäksi mustapippuria myllystä, chilijauhetta, 1 tl suolaa.

Poista lihapalasta ylimääräinen rasva ja mahdolliset kalvot.

Suikaloi liha.

Paista pienissä erissä pannulla.

Lisää pilkottu sipuli ja valkosipuli, kuullota hetki.

Lisää mausteet ja vesi, anna hautua nyt hiljalleen kannella peitettynä n. tunti.

Lisää kerma ja kiehauta.

Tarkista maku ja tarjoa riisin tai perunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 347 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keittoliha naudan lavasta300g450kcal60g0g24g0.3g
Sipuli (kuorittu)25g6.7kcal0.3g1.2g0g0.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g5.2g5.5kcal0.4g0.9g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 5g17kcal0.5g3.5g0.1g0.2g
Ketsuppi, meira9g6.3kcal0.1g1.4g0g0g
Vesi250g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma Valio 5%100g60kcal1.2g2.8g5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1388g1091kcal125g19.6g58.2g2g
Valittu annoskoko694g545kcal62.5g9.8g29.1g1g
Annoskoko puolitettuna347g273kcal31.3g4.9g14.6g0.5g
Arvot/100g100g79kcal9g1.4g4.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87160