Suikalelihakastike

Lisäksi mustapippuria myllystä, chilijauhetta, 1 tl suolaa.

Poista lihapalasta ylimääräinen rasva ja mahdolliset kalvot.

Suikaloi liha.

Paista pienissä erissä pannulla.

Lisää pilkottu sipuli ja valkosipuli, kuullota hetki.

Lisää mausteet ja vesi, anna hautua nyt hiljalleen kannella peitettynä n. tunti.

Lisää kerma ja kiehauta.

Tarkista maku ja tarjoa riisin tai perunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 347 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keittoliha naudan lavasta2999g4498kcal599.8g0g239.9g3g
Sipuli (kuorittu)250g68kcal3.2g12g0.5g4.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g53g55kcal4.1g8.6g0.3g1g
Vehnäjauho puolikarkea 50g172kcal5.1g35g0.6g1.7g
Ketsuppi, meira90g63kcal1.3g14.4g0.1g0g
Vesi2499g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma Valio 5%1000g600kcal12g28g50g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13880g10910kcal1251g196g582.8g19.8g
Valittu annoskoko6940g5455kcal625.5g98g291.4g9.9g
Annoskoko puolitettuna3470g2727kcal312.8g49g145.7g5g
Arvot/100g100g79kcal9g1.4g4.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87160