Punajuurilaatikko

-raasta kuoritut punajuuret ja porkkanat
-pilko sipuli
-paista jauheliha
->sekoita ainekset uunivuokaan, lisää kermaviili/ruokakermaseos
->mausta suolalla ja pippurilla
->paista uunissa 175 asteessa n. tunti

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 248 grammaa

Marsuli0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri, tuore2800g924kcal28g193.2g2.8g70g
Porkkana, keskikokoinen 65g607g170kcal3.6g36.1g1.2g15.2g
Sipuli, kokonainen 50g233g63kcal3g11.2g0.5g1.6g
Jauheliha, sika-nauta 1867g4134kcal326.7g0g317.3g0g
Kermaviili , rasvaa 10-12%, vähälaktoosinen 373g506kcal9.8g14.9g44.8g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%933g1120kcal27.1g42g93.3g0g
Suola, annos 3g23g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g14g24kcal1.1g4.5g0.1g0g
Juustoraaste emmental punaleima93g364kcal27.1g0g28g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13888g14608kcal852.8g603.8g976g173.6g
Valittu annoskoko6944g7304kcal426.4g301.9g488g86.8g
Annoskoko puolitettuna3472g3652kcal213.2g151g244g43.4g
Arvot/100g100g105kcal6.1g4.3g7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=134834