Tonnikalapasta

Viipaloi sipuli ja kuullota öljyssä.

Lisää mausteet, tomaattipyree ja kerma.

Hauduta n. 5 min.

Lisää kuutioitu feta ja tonnikala.

Kuumenna kiehuvaksi.

Tarjoa pastan ja raikkaan salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Pox
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli, paistettu 698g706kcal9g33.9g57.2g12g
Suola, annos 3g35g0kcal0g0g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree 628g478kcal28.3g81g1.3g6.3g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g3489g2094kcal34.9g157g139.6g20.9g
Tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow) (185g)2024g2226kcal506g0g20.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl70g628kcal0g0g69.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13888g12264kcal1156.4g543.8g576.2g78.4g
Valittu annoskoko6944g6132kcal578.2g271.9g288.1g39.2g
Annoskoko puolitettuna3472g3066kcal289.1g136g144.1g19.6g
Arvot/100g100g88kcal8.3g3.9g4.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153481