Katkarapupiiras

Pohja: Sekoita voi ja kuivat aineet yhteen.

Lisää kermaviili, mutta älä vaivaa.

Sekoita tomaatti ja oliivit keskenään, mausta tuoreella basilikalla, mustapippurilla ja yrttisuolalla ja kaada vuokaan taikinapohjan päälle.

Sekoita muna, kerma ja juustoraaste ja kaada tomaattiseoksen päälle vuokaan.

Paista 20-30 minuuttia 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Jaakkok
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g562g4102kcal5.6g5.6g449.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1096g3759kcal111.6g766.9g13.1g38.3g
Suola, annos 3g3.4g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 1.7g3kcal0.1g0.6g0g0g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 562g483kcal17.4g24.7g33.7g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g955g194kcal5.7g36.3g2.9g13.4g
Oliivi kivetön musta rainbow281g506kcal1.7g16g47.8g0g
Katkarapu 1124g769kcal162.3g0g12.4g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%1124g1798kcal30.3g30.3g168.6g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, punaleima 562g2127kcal156.6g0g168.6g0g
Muna, annos 60g674g591kcal51g5.7g40.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13888g28662kcal1084.6g1772.2g1875g103.4g
Valittu annoskoko6944g14331kcal542.3g886.1g937.5g51.7g
Annoskoko puolitettuna3472g7166kcal271.2g443.1g468.8g25.9g
Arvot/100g100g206kcal7.8g12.8g13.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=203460