Matikkakeitto

Matikka kiehumaan pippurien ja suolan kanssa.

Matikka pois 15 min päästä ja perkaus.

Porkkanat liemeen ja loput kasvikset hetkeä myöhemmin.

Perattu matikka + mateen maksa viimeisenä.

Kerma ja tilli valmiin keiton sekaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 556 grammaa

Koopra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Made 97g66kcal15.2g0g0.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 344g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 103g79kcal1.9g16g0.2g1g
Porkkana 47g15kcal0.3g2.6g0.1g1.2g
Purjosipuli 31g7.2kcal0.6g0.8g0.1g0.7g
Ruokakerma emmental (Arla keittiö), annos 200g63g106kcal2.2g3.4g9.4g0g
Mustapippuri 0.9g2.6kcal0.1g0.4g0g0.2g
Tilli, tuore 7.8g2.3kcal0.3g0.1g0.1g0.2g
Ruokasuola jodioitu 1.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1390g557kcal41.2g46.6g20.8g6.6g
Valittu annoskoko695g278kcal20.6g23.3g10.4g3.3g
Annoskoko puolitettuna348g139kcal10.3g11.7g5.2g1.7g
Arvot/100g100g40kcal3g3.4g1.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=344334