Kalkkunarisotto

Laita riisi kiehumaan.

Kypsennä paistinpannulla kalkkunasuikaleena.

Kypsennä kasvikset.

Kaikki sekaisin, mausta ja lisää aivan lopuksi persilja.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Rezku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunan rintafilee 125g155kcal32.1g0g2.8g0g
Vihannekset kypsä (Findus), annos 100g125g44kcal1.3g5.6g0.6g4.4g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Vesi376g0kcal0g0g0g0g
Soijakastike 11g6.8kcal0.6g1.1g0g0g
Persilja 2.5g0.7kcal0g0g0g0.2g
Riisi tumma 53g186kcal3.7g38.3g1.2g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1390g784kcal75.4g90g9.2g13.4g
Valittu annoskoko695g392kcal37.7g45g4.6g6.7g
Annoskoko puolitettuna348g196kcal18.9g22.5g2.3g3.4g
Arvot/100g100g56kcal5.4g6.5g0.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=381147