Tonnikalapasta (kolesteroliton)

1. Keitä makaronit
2. Silppua sipuli ja kuullota pannulla öljyssä
3. Lisää loput ainekset pannulle ja mausta oman maun mukaan
4. Valuta kypsät makaronit ja kaada ne "kastikkeen" joukkoon

Ranzu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kultasula rypsiöljy5g45kcal0g0g5g0g
Soijakerma light (Alpro soija), annos 100g113g79kcal2.2g3.7g5.8g0.7g
Makaroni tri-colori cappelli, torino150g525kcal22.5g100.5g3.7g4.5g
Tonnikala vedessä, rainbow70g70kcal14g0.3g1.4g0g
Tonnikalaa ja vihanneksia mexicana 185 g (Rainbow)93g120kcal9.2g2.8g8.3g0.5g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)185g65kcal1.9g12.8g0.9g2.6g
Sipuli (kuorittu)80g22kcal1g3.8g0.2g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1390g1851kcal101.6g247.8g50.6g19.4g
Valittu annoskoko695g925kcal50.8g123.9g25.3g9.7g
Annoskoko puolitettuna348g463kcal25.4g62g12.7g4.9g
Arvot/100g100g133kcal7.3g17.8g3.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=48915