Porkkanasosekeitto

Keitä kuoritut porkkanat ja perunat kasvisliemellä maistetussa vedessä.

Lisää loppuvaiheessa kypsennystä omenat.

Soseuta, kun on kypsää.

Lisää saostusaine ja keitä hetki.

Lisää ruokakerma ja mausta basilikalla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Noora2011
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 263g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 147g48kcal0.9g8.1g0.3g3.7g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 45g34kcal0.8g7g0.1g0.5g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 150g58kcal0.2g12.3g0.1g2.3g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g10g16kcal1.7g2.1g0.1g0.1g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 1.1g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)75g120kcal2g2g11.3g0g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g3.8g14kcal0g3.2g0.1g0g
Basilika, tuore 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1391g581kcal11.2g69.4g24g13.2g
Valittu annoskoko695g291kcal5.6g34.7g12g6.6g
Annoskoko puolitettuna348g145kcal2.8g17.4g6g3.3g
Arvot/100g100g42kcal0.8g5g1.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227548