Punajuuri-sillikaviaari

Huuhtele sillifileet ja valuta hyvin.

Kuori ja hienonna kananmunat ja sipuli.

Hienonna sillifileet ja etikkapunajuuret pieniksi paloiksi.

Kääntele ainekset sekaisin muna- ja sipulihakkeluksen kanssa.

Sekoita smetana, ranskankerma, tilli, sinappi ja mausteet.

Sekoita smetanaseos silliseokseen.

Anna maustua viileässä vähintään tunti ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 618 grammaa

Slaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Matjessillifileet, pirkka169g422kcal18.6g27g27g0g
Kanamuna kuoreton, annos 100g135g192kcal16.9g0.4g13.9g0g
Sipuli (kuorittu)56g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Etikkapunajuuri 56g20kcal0.6g3.8g0.1g1g
Smetana (vähälaktoosinen) (Rainbow), annos 60g135g446kcal2.7g3.4g47.3g0g
Ranskankerma, Milbona113g328kcal2.6g3.4g33.8g0g
Tilli, tuore 8.4g2.5kcal0.3g0.1g0.1g0.2g
Sinappi 18g24kcal0.8g2.5g1.1g0.3g
Sokeri 4.5g18kcal0g4.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1390g2935kcal86.4g95.6g246.8g5g
Valittu annoskoko695g1467kcal43.2g47.8g123.4g2.5g
Annoskoko puolitettuna348g734kcal21.6g23.9g61.7g1.3g
Arvot/100g100g211kcal6.2g6.9g17.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=261388