Kukkakaali/parsakaaligratiini

Paloittele ja esikeitä kaalit, ehkä 10-15 min. Tee bechamel -kastike kermasta, voista ja vehnäjauhoista, kiehauta niin että sakenee, lisää tähän juusto.

Kaada kastike ja kaalit uunivuokaan ja paista 200 C noin 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Linda101
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, keitetty, suolaa 343g82kcal6.2g7.5g1g7.8g
Parsakaali, keitetty, suolaa 214g74kcal9.8g4.1g0.6g5.3g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g107g129kcal3.6g3.9g10.7g0g
Voi 4.3g31kcal0.1g0g3.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 6.4g22kcal0.7g4.5g0.1g0.2g
Mozzarella juustoraaste, valio21g62kcal5.6g0g4.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1392g800kcal52g40g40.8g26.6g
Valittu annoskoko696g400kcal26g20g20.4g13.3g
Annoskoko puolitettuna348g200kcal13g10g10.2g6.7g
Arvot/100g100g57kcal3.7g2.9g2.9g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255053