Jauhottomat jauhelihapihvit

Pehmennä kuivattu tomaatti öljyssä pannulla.

Silppua pekoni ja sipuli.

Lisää kaikki aineet jauhelihan sekaan ja sekoita.

Mausta vielä vaikka provencen yrteillä.

Paista pinnalta ruskeiksi pannulla ja lopuksi 200 asteessa uunissa n.15 min.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Timppa74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha457g759kcal86.9g0g45.7g0g
Aurinkokuivattu tomaatti, Minaso23g3.4kcal0.2g0.5g0g0.3g
Rypsiöljy 31g273kcal0g0g30.9g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]131g444kcal15.8g0g48.6g0g
Sipuli (kuorittu)46g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Suola, annos 3g3.4g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 4.6g15kcal0.7g0.8g0.6g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1392g3012kcal208.4g7g251.8g5.6g
Valittu annoskoko696g1506kcal104.2g3.5g125.9g2.8g
Annoskoko puolitettuna348g753kcal52.1g1.8g63g1.4g
Arvot/100g100g216kcal15g0.5g18.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=127119