Karppilätyt

Sekoitetaan ainekset listan mukaisessa järjestyksessä.

Paistetaan keskilämmöllä rasvan/öljyn kera pienehköjä lättysiä.

Paistamisen ja etenkin kääntämisen kanssa kannattaa olla varovainen, koska lätyt ovat normilättyjä hauraampia.

Makeuden lisäämiseksi voi lisätä joukkoon sokerin sijaan vhh makeutusainetta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Schlorbian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 170g0kcal0g0g0g0g
Fast Hera 8051g207kcal38.8g2.6g4.6g0g
Kananmuna kuorineen punnittu340g429kcal37.4g1g30.6g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 85g281kcal1.7g2.6g29.8g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g8.5g0.9kcal0.1g0g0.1g7.2g
Suola, annos 3g5.1g0kcal0g0g0g0g
Voi 36g259kcal0.4g0.1g29.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1392g2354kcal156.8g12.6g188.4g14.4g
Valittu annoskoko696g1177kcal78.4g6.3g94.2g7.2g
Annoskoko puolitettuna348g589kcal39.2g3.2g47.1g3.6g
Arvot/100g100g169kcal11.3g0.9g13.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=92107