Pannukakku tilamaidosta

Sekoita kaikki aineet keskenään ja anna turvota n. 1/2 tuntia.

Voitele vuoka huolellisesti ja kaada seos siihen.

Paista 200 asteen uunissa n. 25 - 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Evis55

Evis55 sanoi...

Ahlamnin tilamaidosta tulee todella myös maukkaita ohukaisia tai riisipuuroakin.

sunnuntai 17.11.2013 klo 17:43

AineksetMääräEnergiaPHRK
Tilamaito, raakamaito, suoraan utareesta (Ahlmann), annos 100g350g1042kcal10.5g16.8g15.4g0g
Kananmuna 50g(kpl)44g55kcal4.8g0.1g3.9g0g
Lettujauho (Korpelan mylly), annos 100g262g813kcal25.4g162.3g5.5g15.7g
Sokeri 21g85kcal0g21g0g0g
Suola, annos 3g2.6g0kcal0g0g0g0g
Voi 18g127kcal0.2g0.1g14.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1393g4243kcal81.8g400.6g78g31.4g
Valittu annoskoko697g2121kcal40.9g200.3g39g15.7g
Annoskoko puolitettuna348g1061kcal20.5g100.2g19.5g7.9g
Arvot/100g100g305kcal5.9g28.8g5.6g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=384975