Jauheliha-tomaattipannu

Paista jauheliha vähässä öljyssä, mausta haluamallasi tavalla, itse käytän ruususuolaa, mustapippuria myllystä, basilikaa, timjamia, valkosipulijauhetta.

Laita jauhelihat vuokaan, sekä muut ainekset halutessasi kerroksittain tai sekaisin.

Päälle juustoraastetta.

Uuniin 200 astetta keskitasolla n.20-30 mins.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 398 grammaa

Jarski1981
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan jauheliha (Hk), annos 400g292g497kcal58.4g0g29.2g0g
Tomaattimurska (euroshopper) (Ruokakesko), annos 500g146g37kcal2.2g6.6g0.4g0g
Rainbow vihannessekoitus (Apetit), annos 250g146g63kcal3.5g9.1g0.4g2.5g
Pirkka kermajuusto 17%23g68kcal7.2g0.4g4g0g
Raejuusto, arkirae 1% rasvaa (Valio)88g61kcal10.5g3.1g0.9g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g1.5g13kcal0g0g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1393g1476kcal163.6g38.4g72.8g5g
Valittu annoskoko697g738kcal81.8g19.2g36.4g2.5g
Annoskoko puolitettuna348g369kcal40.9g9.6g18.2g1.3g
Arvot/100g100g106kcal11.7g2.8g5.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445936