Lohinen ruis-riisirisotto

Kiehauta vesi ja liemikuutio kattilassa.

Lisää ruis-riisisekoitus ja keitä 15-20 minuuttia, kunnes vesi on imeytynyt riiseihin.

Riisin kiehuessa kuori punasipuli ja omena.

Hienonna sipuli ja leikkaa omena pieniksi kuutioiksi.

Leikkaa myös graavilohi pieniksi paloiksi.

Revi rucolan lehdet pienemmiksi.

Kuumenna öljy pannulla ja kuumenna sipulia, omenaa ja herneitä.

Mausta kalamausteella.

Sekoita kuumaan ruis-riisisekoitukseen kasvisseos, lisää sekaan kala ja rucola.

Mausta sitruunamehulla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 398 grammaa

Naanu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sitruunamehu, laimentamaton11g2.3kcal0g0.2g0g0g
Pakasteherneet (Pirkka), annos 200g88g46kcal5g4.6g0.9g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.2g20kcal0g0g2.2g0g
Rucola, lautaselinen n. 30g13g2kcal0.1g0.3g0g0.2g
Graavilohi, maustettu, annos 50g66g122kcal9g1.2g8.9g0g
Omena, ulkomainen, kuorittu 66g29kcal0.1g6.2g0.1g1.2g
Punasipuli, kuorittu, 100g8.8g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Riisi & ruis (Risella)131g447kcal11.8g93.3g2.5g10.5g
Kasvisliemi kuutio vähärasvainen Maggi4.4g8.3kcal0.1g1.2g0.4g0g
Vesi307g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1393g1358kcal52.4g214.8g30g24g
Valittu annoskoko697g679kcal26.2g107.4g15g12g
Annoskoko puolitettuna348g340kcal13.1g53.7g7.5g6g
Arvot/100g100g98kcal3.8g15.4g2.2g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=66201