Jauhottomat jauhelihapihvit

Pehmennä kuivattu tomaatti öljyssä pannulla.

Silppua pekoni ja sipuli.

Lisää kaikki aineet jauhelihan sekaan ja sekoita.

Mausta vielä vaikka provencen yrteillä.

Paista pinnalta ruskeiksi pannulla ja lopuksi 200 asteessa uunissa n.15 min.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Timppa74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha4571g7589kcal868.6g0g457.1g0g
Aurinkokuivattu tomaatti, Minaso229g34kcal2.3g4.8g0.5g3.4g
Rypsiöljy 309g2729kcal0g0g308.6g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]1314g4436kcal157.7g0g486.3g0g
Sipuli (kuorittu)457g123kcal5.9g21.9g0.9g7.8g
Suola, annos 3g34g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 46g147kcal6.8g8.4g5.9g17.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13920g30115kcal2082.6g70.2g2518.6g56.6g
Valittu annoskoko6960g15058kcal1041.3g35.1g1259.3g28.3g
Annoskoko puolitettuna3480g7529kcal520.7g17.6g629.7g14.2g
Arvot/100g100g216kcal15g0.5g18.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=127119