Raparperikeikaustorttu

1.voiteletasapohj.

Vuoan[22cm]reunat kevyesti.

Levitä vuoan pohjalle pehmeä margariini ja fariinisokeri.

Ripottele vuokaan raparperipalat 2.Vaahdota rasva ja sokeri, lisää vaahtoon munat yksitellen vatkaten.

Sekoita keskenään kuivat aineet.

Lisää jauhoseos taikinaan sen verran sekoittaen, että taikina on tasaista.

Levitä taikina raparperien päälle vuokaan.

Paista 175 astetta n.40min

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Leen2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Culinesse (Flora), annos 10g150g688kcal0.7g0.7g76.3g0g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g598g2332kcal1.2g580.1g0g0g
Raparperi 2871g967kcal19.8g157.9g2.9g40.2g
Culinesse (Flora), annos 10g748g3439kcal3.7g3.7g381.3g0g
Sokeri 890g3612kcal0g889g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu658g829kcal72.4g2g59.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 972g3335kcal99g680.3g11.7g34g
Leivinjauhe 30g53kcal1.6g11.3g0g0.1g
Vanilliinisokeri, teelusikka30g119kcal0g29.6g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g15g47kcal1.6g9g1g4.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13920g30839kcal400g4727.2g1064.8g157g
Valittu annoskoko6960g15419kcal200g2363.6g532.4g78.5g
Annoskoko puolitettuna3480g7710kcal100g1181.8g266.2g39.3g
Arvot/100g100g222kcal2.9g34g7.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=128570