Kasvissosekeitto

Keitä kuoritut kasvikset ja soseuta sosemyllyllä, lisää kerma ja voi kuumenna.

Mausta muskotilla, pippurilla, suolalla, pers
iljalla, voit käytää myös rakunaa, korianteria yms. yrttejä maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2403g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 1802g589kcal11.2g100.2g3.6g46g
Sipuli (kuorittu)401g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Purjosipuli 601g138kcal10.9g14.4g1.2g12.6g
Peruna, vanha, kuorittu 721g549kcal13.6g111.7g1.4g7.2g
Kevytkerma801g961kcal25.6g36g80.1g0g
Voi, 1 tl, 5 g120g877kcal1.2g1.2g96.1g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow52g135kcal5.2g5.2g10.4g0.8g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl60g45kcal2.4g4.8g1.8g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13920g6804kcal150.6g585.4g390.8g147g
Valittu annoskoko6960g3402kcal75.3g292.7g195.4g73.5g
Annoskoko puolitettuna3480g1701kcal37.7g146.4g97.7g36.8g
Arvot/100g100g49kcal1.1g4.2g2.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=236943